Nostalgiapläjäys: Miks' pilkaten mua herjaat?

Näin Tuksun ja Dullssien menestyksekkään Turkin-kiertueen päätteeksi voi olla aika muistella toista varsin värikästä ulkomaankiertuetta jolloin kaikki meni ihan nappiin.

Loppuvuonna 2012 legendaarinen iskelmäkeisari Jorma Kalevi sai kuningasajatuksen ja kutsui Tuksun ja sisko Jullian tekemään Dulls-keikkaa iskelmäravintoloihinsa Espanjaan. Jullian sijasta Tuksun seuraksi tulikin kuulu laulaja-tanssija Hottiz olkalaukkuineen, mikä Jorma Kalevia suuresti ilahdutti koska kaikki Espanjan suomalaisturistit tahtoo nähdä plekesiessä olevan siipihomon kun ne itse yrittää siinä rauhassa vetää lärvejä.

Kaikki menikin ihan putkeen, kuten Tuksun ulkomaanreissuilla onkin tapana. Näin kertoo jälkeenpäin sanomalehti Keskisuomalainen:

"Iskelmälaulaja teki rikosilmoituksen Johanna Tukiaisesta

 Iskelmälaulaja ja yökerhoyrittäjä Jorma Kalevi Nuppola teki torstaina 29.11. Jyväskylän poliisilaitoksella rikosilmoituksen yökerhoviihteen yrittäjä Johanna Tukiaisesta. Tukiaista epäillään petoksesta.

Jorma Kalevi kutsui Tukiaisen esiintymään ravintoloihinsa Tiffanyyn ja Amigoon Playa del Inglesiin, Espanjaan ajalle 3.–17. marraskuuta. Suullisen sopimuksen mukaan Tukiaiselle maksettiin matkat ja ylläpito. Paikan päällä hän alkoi vaatia erillistä korvausta esiintymisestään.

Viimeisen, marraskuun 15. päiväksi sovitun esityksen Tukiainen jätti yksipuolisesti kokonaan tekemättä. Kaikkiaan Jorma Kalevi arvioi kuluja aiheutuneen Tukiaisen sekä hänen kampaajansa Juha Immosen Espanjaan lennättämisestä ja ylläpidosta viitisen tuhatta euroa. Hän hakee tapauksen tiimoilta korvausta sopimuksen rikkomisesta.

Asiasta kertoi Keskisuomalaiselle Jorma Kalevi Nuppola. Johanna Tukiaista ei tavoitettu. Jyväskylän poliisista ei kommentoida esitutkinnassa olevaa asianomistajarikosta. Juttu etenee seuraavaksi syyteharkintaan."

Tapauksen merkittävyyden vuoksi lehti teki kahdeksan tuntia myöhemmin toisenkin uutisen:

"Kotimaa 01.12.2012 17:03
KSML: Yökerhoyrittäjä teki Johanna Tukiaisesta rikosilmoituksen

Kohublondi Johanna Tukiaisesta on tehty rikosilmoitus, uutisoi Keskisuomalainen. Tukintapyynnön teki viime torstaina iskelmälaulaja ja yökerhoyrittäjä Jorma Kalevi Nuppola.

Uutisen mukaan Nuppola kutsui Tukiaisen esiintymään ravintoloihinsa Tiffanyyn ja Amigoon Playa del Inglesiin, Espanjaan ajalle 3.–17. marraskuuta.

Suullisen sopimuksen mukaan Tukiaiselle maksettiin matkat ja ylläpito. Paikan päällä Tukiainen kuitenkin alkoi vaatia erillistä korvausta esiintymisestään. Viimeisen, marraskuun 15. päiväksi sovitun esityksen Tukiainen jätti yksipuolisesti kokonaan tekemättä.

Keskisuomalaisen mukaan Nuppola arvioi kuluja aiheutuneen Tukiaisen sekä hänen kampaajansa Juha Immosen Espanjaan lennättämisestä ja ylläpidosta viitisen tuhatta euroa. Hän hakee tapauksen tiimoilta korvausta sopimuksen rikkomisesta.

Keskisuomalainen ei tavoittanut Johanna Tukiaista kommentoimaan asiaa."

Myös luottolehti Hymy noteerasi draaman:

"UUTISET  27.11.2012

 Jo toinen ravintoloitsija tekemässä Tuksusta rikosilmoitusta!

Johanna TukiainenHymy kertoi muutamia päiviä sitten Johanna Tukiaisen ravintolalaskusotkusta Kanarialla. Tukiaisen seurue oli jättänyt laskun maksamatta ja joutunut antamaan Johannan merkkihupparin kaniin. Sittemmin Tuksu levitteli ravintoloitsijasta väitteitä, joista tämä on tehnyt rikosilmoituksen. Nyt myös toinen suomalaisravintoloitsija, Jorma Kalevi, harkitsee rikosilmoitusta.

Jorma Kalevi on monelle Inglesin-kävijälle tuttu omistamistaan ravintoloista. Hänen Tiffany-ravintolansa on ollut pystyssä palmujen alla jo yli 30 vuotta.

Myös iskelmälaulajana tunnettu mies pestasi Tukiaisen aurinkokohteeseen esiintymään.

-Olin maksanut Tukiaiselle kahden viikon matkan hotelleineen ja ylöspitoineen. Hänen sisarensa Julian piti tulla yhdeksi viikoksi, mutta päivää ennen Tuksu halusi muuttaa sisarensa kampaajaansa. Kun sain liput todella kovalla vaivalla vaihdetuksi täältä käsin, Tukiainen ilmoittikin, että siirretään liput taas Julian nimiin, Jorma Kalevi pähkäilee.

Miten itse keikka sujui?

-Hän tuli todella myöhässä ja itse asiassa baarissa työskentelevä henkilö joutui hakemaan diivan Tiffanyyn. Baarimikkomme oli reissussa kolme tuntia. Tuli todella huonoa palautetta, kun drinkkiammattilaisemme oli kateissa. Tulihan siinä taloudellista menetystäkin.

Sujuiko kaikki muuten ok?

-Ensimmäisen illan jälkeen Tukiainen alkoi vaatia rahaa, että saapuisi seuraavan illan esitykseen ravintolaani Amigoon. Todellisuudessa oli sovittu, että Tuksu saa matkat, hotellit, kuljetuksia, ruokaa ja juomista esiintymistä vastaan. Henkilökuntani oli kumminkin maksanut hänelle myös selvää rahaa.

-Olin myös sopinut, ettei hän näyttäytyisi paikoissa, missä pyörii suomalaisia. Hän ei kuitenkaan uskonut sitä. Eihän kukaan tule iltapaikkoihin maksamaan sisäänpääsymaksua, jos hän on jo näyttäytynyt kaikkialla – ja nauttineena vieläpä.

Kuulin että hän missasi yhden keikan?

-Torstain 15.11. esiintymiseen suuri stara ei saapunut Tiffanyyn, vaikka olimme kovasti mainostaneet. Sen jälkeen katsoin, ettei minulla ole mitään sanomista hänelle. Hän asui vielä 17.11. asti maksamassani hotellissa. Tuona aamuna henkilökuntani oli hakenut häntä tarkoituksenaan viedä kentälle. Neiti Tukiainen oli kuitenkin lähtenyt hotellin kertoman mukaan ottamaan rastalettejä. Lauantaina neiti seisoi aika nöyrän näköisenä Tiffanyn portin pielessä ja olisi halunnut jutella. En katsonut häneen päinkään ja sanoin että ei ole puhumista.

-Kun tiedän satavarmasti että hän on Suomessa, teen hänestä rikosilmoituksen, Jorma Kalevi tuhahtaa."

Draama jatkui kun pennitön Tuksu joutui pummaamaan rahat Dulls-duon paluulippuihin Mamma Muratilta. Vakaan talouden omaavalla ekonomi-Mammalla ei juuri silloin sattunut olemaan pikkurahaa joten fyrkat pummittiin Piraatti-veljeltä. Siitä Tuksu erityisesti suuttui kun Hottiz myöhemmin maksoi rahat takaisin - Piraatille! Vaikka Tuksun mukaan ne olisi pitänyt maksaa hänelle!

Pahojen  kielien mukaan, kun rahapula oli akuuteimmillaan ja jossain läävässä asuttiin, niin Hottiz iski jonkin vanhemman herrashenkilön joka sitten houkuteltiin Dulls-duon paikalliseen päämajaan jossa herrashenkilö pääsi eroon lompakostaan. Kuvaavaa on se että seksiä kauppaavana honey trappina toimi juurikin Olka Laukku vaikka Tuksu itse olikin jälleen laihtunut -5kg ja oli siten ihan kaikkien miesten seksiunelma. Itse en tähän juttuun kylläkään usko, ei olisi lainkaan Tuksun kaltaista tehdä mitään rikollista, ellei sitten pikkumaisesti pahoinpitelyitä, rattijuopumuksia, kunnianloukkauksia ja vastaavia lueta rikoksiksi.

Tuksun lähdön jälkeen ankarissa sydänsuruissa riutuva Jorma Kalevi tietenkin kirmasi hetioitis studioon levyttämään tämän hittibiisin:


"Mua vaikka isket vasten naamaa
veitsi lyö mun rintahan
kunhan et vaan herjaa
se tekee olon kamalan!"

Mutta tällä kertaa pornokristityn absolunistin ulkomaankeikka ei millään tasolla ole kussut. Tällä kertaa streetwalkersmartin CEO:n Dulls-korporatio on tahkonnut tulosta. Velkaa EI ole tehty pitkin ja poikin Alanyaa. Lallielta EI ole tarvinnut kerjätä rahaa paluulippuun. Paluulippurahoja EI ole törsätty koiran ostamiseen. Koiraa EI ole rahapulassa jouduttu myymään eteenpäin. Kihlasormusta EI ole tarvinnut myydä tai pantata, kuten kaikkea muutakin irtainta. Lord I lift your Name up on High ja Shalom.

Comments

Popular posts from this blog

Näytön paikka

Rakkautta ja Hitleriä

#evolutionisalie