It Takes a Village Idiot

Ja seuraavaksi kotimaan uutisia. Istuva hallitus on kohdannut erityisen ankaraa kritiikkiä ajaessaan maan taloutta eurokuntoon. Etenkin hallituksen uudet Kiky- ja Sote-linjaukset ovat saaneet opposition barrikaadeille vastustamaan saavutettujen sosiaalitukiaisten rajuja leikkauksia ja peruutuksia. Pääministeri (ent. Peruspalvelu- ja Rahoitusministeri) Mamma Muratti (Sollenholmasen Kieltoa Tuksulle -puolue SKITU) ja Ulkonäköministeri Äksy Piksu (Pannaa Sisko Keljuun Asemaan -puolue PASKA) ovat ilmoittaneet että hallituksen linja ei painostuksesta huolimatta horju ja voi jopa tiukentuakin eikä jollashovipakolaisten kiintiötä enää missään nimessä palauteta.

Opposition johtaja Johanna Tukiainen (Minä olen Tärkein! -puolue MÄTÄ!) peräänkuuluttaa ihmiskasvoista sosiaalitukialismia hallituksen ajaman fascistisen kansallistukialismin sijaan ja on ilmoittanut että oppositio ei aio taipua hallituksen sydämmmettömään yksipuoliseen sanelupolitiikkaan jonka rautakorko sen mukaan kohdistuu erityisellä julmuudella yhteiskunnan vähäosaisiin: syrjäytyneisiin, kouluttamattomiin, päihdeongelmaisiin, omaa asuntoa vailla oleviin almuilla ja toisten nurkissa eläviin heikkolahjaisiin ihmisraukkoihin joilla usein on riesanaan vielä vakavia mielenterveysongelmia, uskonnollisuutta ja hyvinkin heikko henkilökohtainen hygienia ja ikuisesti likaiset vaatteet. Opposition varjohallituksen Pää-, Puutarha- ja Bakteerikulttuuriministeri Tukiainen (MÄTÄ!) ei myöskään hyväksy hallituksen lanseeraamaa ja etenkin Lopetusministeri Mamma Muratin (SKITU) ja Sosiaali- ja mielenterveysministeri Äksy Herhiläisen (PASKA) ajamaa sortopolitiikkaa jonka johdosta kristityt henkien erottelemisen armonlahjan omaavat profeetat teljetään suljettuihin laitoksiin ja joutuvat vastaamaan rikoksistaan poliisiviranomaisille vain siksi että niiden äidit ja kateelliset pikkusiskot ovat demonien vallassa eivätkä itse ole käyneet Hedvekissä.

Varjohallituksen Taustakööriministeri Olvi Gootti (Puolueettomien Muusikoiden -puolue PUMMI), Pulustus- ja Vedetviiniksiministeri Tukka Jeesus (Perusjuutalaiset), Taivasenskeliministeri Miss Uni-versum sisko Jullia (Nukkuvien puolue) ja palliton ministeri Veijo Animetappi (Uusi Huijattavien Rivipuolue UHRI) ovat Tukiaisen (MÄTÄ!) kautta ilmoittaneet seisovansa varjopääministeri Tukiaisen (MÄTÄ!) takana mutta hajuetäisyyden päässä ja vain jos suotuisasti tuulee oikeasta suunnasta. Istuvalle hallitukselle on puolestaan ilmoittanut varauksettoman tukensa Laiva-, glubi-, kändis- ja rukousliinaministeri R. Laivapastori (HöllölyyjäMöymentspuolue HÖLÖMÖ) mikäli ilmainen majapaikka ja ilmaiset safkat ja pirunkuset edelleenkin tulevaisuudessa löytyvät aina tarvittaessa. (Huom: rukousliinasiunaus lisämaksullinen.)

Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan opposition Tukiainen (MÄTÄ!) pitää istuvaa hallitusta laittomana ja on aikeissa tehdä hallituksesta rikosilmoituksen ja vieläpä ilmiantaa sen Seiskalle, jos maksusta sovitaan eikä kielillä puhumista tällä kertaa sensuroida. Mikäli hallitus ei vielä tästä kaadu varjopääministeri Tukiainen (MÄTÄ!) aikoo kaataa sen esittämällä sille erittäin raskaan epäluottamuslauseen, mikäli pääsee nyrkinkantaman päähän hallituksesta, mikä ei tällä hetkellä tunnu todennäköiseltä johtuen opposition maahantulo- ja lähestymiskielloista ja tilapäisestä rahapulasta.

Hallituksen olisi kuitenkin hyvä muistaa se vanha viisaus jonka mukaan yhden tukiaisen kasvattamiseen tarvitaan kokonainen kylällinen kylähulluja, mutta sen elättämiseen tarvitaan kokonainen maa. Mieluiten kaksi ettei se ihan liikaa pääse laihtumaan.

Comments

Popular posts from this blog

Näytön paikka

Rakkautta ja Hitleriä

#evolutionisalie