Aivan tavalinen rakastava perhe

Hulppean kallis ja upea rikkaiden luxusovikello soi Sollentuunasessa. Ovi aukeaa.

NETTIHERJAAJA: Herra Tukiainen?

TAIKAMAKE: Juu, kyllä olen.

NETTIHERJAAJA: Luin Hymystä ystävällisen tarjouksenne tarjota kahvit kaikille Tukiaisten perheen vihaajille joten kirmasin oitis laivasatamaan ja sisäydyin ensimmäiseen lähtevään ruotsinlaivaan joten tässä nyt olen oikein hyvää päivää, hyvä herra Tukiainen, ja erittäin hauska tavata!

TAIKAMAKE: No sehän sopii. Päivää vaan ja astukaa toki sisälle niin laitan oitis kahvivedet parahultaisesti tulille.

NETTIHERJAAJA: Suuret kiitokset, herra Tukiainen, olette kovin ystävällinen. Vai pitäisikö sanoa herra kansallisekonoomi?

TAIKAMAKE: Emmeköhän heittäisi tittelit pois? Minä olen Taikamarkku.

NETTIHERJAAJA: Minä olen Sairas, hei vaan!

TAIKAMAKE: Ole hyvä ja istu tänne keittiön pöydän ääreen, minä tässä vain leikkaan meille siivut pullanisua jos kahvin kera lettvehnänen maistuupi?

NETTIHERJAAJA: Toki. Oikein kernaasti.

TAIKAMAKE: Valitettavasti emäntä on juuri nyt puolen vuoden hermolomalla Karibialla kun on ollut tätä kaikenlaista ikävää. On velkaa sinne ja tänne ja tuonne, on ollut muuttostressia, on ollut vaikeuksia lasten kanssa ja tätä sairautta ja monenmoista omaishoitajahässäkkää. Tuo meidän tyttökin on joutunut kahnauksiin perin hankalaluontoisen ylkänsä kanssa ja majoittunut siksi tänne meidän luoksemme mutta on juuri nyt vähän lomailemassa ja hoitamassa stressiään.

NETTIHERJAAJA: Karibialla lomaillessa rahahuolet häipyvät kyllä mielestä ja velat myös sillä ympärivuotinen lomailu on ihan parasta paljuterapiaa ja pamia sielulle. Saanko muuten sanoa että kovin on kaunis koti? Ihanko sähköllä toimii liesi?

TAIKAMAKE: Sähköllä toimii. Tuosta vaan kun namiskaa kääntää niin jo lämpiää kylmempikin vesi ihan kädenkäänteessä ja halkoja hakkaamatta.

NETTIHERJAAJA: Ja juokseva vesikin on? Sekä kylmä että kuuma? Voi että! Ja ihanko aitoa lastulevyä on pöytä?

TAIKAMAKE: Juu ei tarvitse enää peltiämpäreillä pelailla kun vettä halajaa. Ja aitoa lastulevyä kyllä. Onhan se kalliimpaa kuin muovi tai vaikka aaltopahvi mutta laadusta kannattaa maksaa ja on sitten mukavana perintönä lapsille. Voivat sitten vaikka Hagelstammille myydä kun meistä aika jättää jos haluavat. Otapa tästä nyt kahvia, ystävä kallis. Sopiiko kysyä, Sairas, että kauanko olet vihannut Tukiaisia ja vielä että miksi? Mistä pimeistä, sielun salatuista syövereistä kaikki tämä kateus ja kauna oikein kumpuaa?

NETTIHERJAAJA: No, minulla kun on ollut suvussa ja lähiperheessä paljon kaikkea ikävää. On ollut rikollisuutta, on ollut väkivaltaa, on ollut alkoholismia ja monenlaista päihteiden väärinkäyttöä, on ollut mielisairautta ja joka sortin skitsofreniaa ja muuta kristillisyyttä, joten asiat lähtivät heti alusta väärille urille ja elämän eväät olivat kovin heikonlaiset. Ei siis ihme että sydän märhehti, että sielu täyttyi kaunasta ja mieli kateudesta kun näin miten täydellistä elämää te Tukiaiset vietitte. Sokaistuin vihastani, ymmärrän sen nyt. Teillä oli jääkaapit, oli rättisitikat, oli kylpyamme, oli kaikkea mistä tavallinen maarahvas vaan unelmoi jos uskaltaa. Lisäksi juttelette Hiustupeejehovan ja Lucifeeruksen kanssa päivittäin ja Jullia-sisko Miss Universum istuu Tukkajeesuksen vieressä Taivaassa ja jokas kerta kun joku Tukiainen hakkaa jonkun niin kaikki parhaimmat lehdet kirjoittavat asiasta suuresti ihastellen mutta jos joku tavis hakkaa jonkun niin ei se ketään kiinnosta.

TAIKAMAKE: Sopiiko jos tässä hieman tanssin Tukkajeesukselle? Dziiiiiisusss isss pissst dziiiiiiisusss isss pisst dziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisusssss isssssss pissssssssst!

NETTIHERJAAJA: Ja sekin katkeroitti kun on teillä niitä kalliita asuntoja joka puolella maailmaa, joka maassa hienot talot ja rikkaiden tilukset joihin pääsee rentoutumaan kun arki alkaa liiaksi painaa päälle ja työelämä syö tanssijaa. Lisäksi perheenne häikäisevä kauneus katkeroitti ja kaunaisti lopullisesti mieleni. Olet tavattoman kaunis mies, Taikamarkku, jos saan sanoa. Varreltasi ylväs ja selkäkarvainen kuin nuori jumala, älyltäsi notkea ja psykologisesti ja psykiatrisesti viisas kuin miesmissi konsaan.

TAIKAMAKE: Kyllä saat sanoa. Dziiiiisusssss issss pissst dziiiiiiiiiiiisuss isss pissssst. Saako olla toinen kuppi? Pullaa sopii myös ottaa, tekee niin hyvin vaan.

NETTIHERJAAJA: Oikein Lidlin toiseksi kalleinta murukahvia, no kyllä kelpaa!

(Lyhyt ja tanakka ja valitettavan vähäpukeinen astuu keittiöön.)

TAIKAMAKE: Sopiiko että tämä Paksu tyttö tässä esiintyy? Se niin tykkää esiintyä vieraille setämiehille.

PAKSU TYTTÖ: ULUBULUBULUBULUUU BLÄÄÄÄ BLAAA BLÖÖÖÖ BLÄÄÄÄ BÄLÄBÄÄÄBÄÄÄÄÄÄ!

TAIKAMAKE: Ei tarvitse peljästyä, kielillä vaan puhuu, sillä on sellanen tapa. Ei saa ottaa kahvikermaa! Älä leiki sen kerman kanssa! Ei saa voidella ihtiään kahvikermalla!

PAKSU TYTTÖ: GLUUUUUUUUUU GLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ GLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ÖÖÖÖÖÖÖÖ ÖÖÖÖÖÖÖÖ ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ PLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ PÄÄÄ PLÄÄÄÄÄÄ GLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

(Lyhyt ja tanakka ojentaa avointa meikkipussia.)

TAIKAMAKE: Kolehtia kerää tanssistaan. Se tykkää jos laittaa sinne pussukkaan satasen. Viisisatanekin käy. Jos ei ole seteleitä mukana niin voiko se muuttaa sinun luokse sinun asuntoon? Ihan vaan muutamaksi vuodeksi? Sekin käy jos ostat sille asunnon. Ei tarvitse olla mikään hieno yksiö Kontulasta, Kaivopuistokin käy.

NETTIHERJAAJA: Emmä nyt oikein . . . pitäs varmaan lähteä . . . kiitos kahvista ja eroottisista tanssiesityksistä . . .

TAIKAMAKE: Jos et ota kotiisi tota Paksua tyttöä niin saanko mä muuttaa sun luo? En olisi yhtään tiellä, mulla on hyvä lääkitys, ihan hiljaa vaan takkahuoneen nurkassa istuskelisin eikä minua edes huomaisi, joskus vähän tanhuaisin Dziiiisukselle ja jos sinulla on kamera niin voitaisiin iltaisin valokuvata toisiamme nakuna. Minne sä menet? Ystävä! Älä mene! Älä jätä! Älä jätä mua tänne!

PAKSU TYTTÖ: GUUUUUUUUUUU GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ GUUUUUUUUU GÄÄGÄÄGGGÄÄGGGGGGGGGÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

TAIKAMAKE: Minne mä oon joutunut? Mä olen joutunut Hedvekkiin!

PAKSU TYTTÖ: GUUU! GUUUU! GUUUUUUUUUUUUUUU!

(Ovikello soi.)

TAIKAMAKE: Kas vain, ovikello. Lisää vihaajia! Dziisus is pisst! Mene Paksu tyttö taas piiloon! Tällä kertaa tärppää taatusti!

Comments

Popular posts from this blog

Näytön paikka

Rakkautta ja Hitleriä

#evolutionisalie