Via Dolorosa eiku Albert

Yön yli nukuttuani muutamia uusia havaintoja ja täsmennyksiä pyhätöstä.

1) UO-miehen mukaan yhtiövastike maksamatta marraskuulta ainakin. Mikä lisää ihmetystä että on se Sikamika vaan paska! Ensin pakottaa Tuksun asumaan saastaisessa läävässä ja sitten ei edes maksa asumiskustannuksia! Onneksi Tukkajeesus vielä kostaa.

2) Albertsille mennessäni olin flunssainen, yskäinen, vähän kuumeinenkin. Sieltä bakteeri-, virus- ja glamourkylvystä palattuani olivat kaikki oireet tipotiessään ja olo täysin terve. Albertsinkadun Lourdes! Olen valmis kirjoittamaan tästä todistuksen jos saan pyhiinvaelluspaikan tuloista 20%. Jos saan 35% niin todistan että minulle kasvoi uusi jalka amputoidun tilalle ja lähtiessäni kaljuni tilalla oli maailman kalleimmat kreitlengsit.

3) Makuuhuoneen lipastolla oli Bridget Jones-DVD ja rasia Mozart-kugeleita. Ja minä kurja kun kuvittelin ettei se Tuksu mitään tajua korkeakulttuurista ja etenkään sinfoniamusiikista!

4) Ettei vaan Taikamake olisi ollut se joka syypää oli tyhjiin punkkupulloihin ja bissetölkkeihin? Tuksu, oon kuullut, on raitis absolutisti eikä juo viinaa ellei saa ilmaiseksi. Keittiön tiskipöydällä oli kuusi viinipulloa, yhdestä puuttui korkki, kaikki ei ehkä ollut ihan tyhjiä. En kehdannut tarkistaa. Glamouri olisi sujauttanut täyden tanniiniputelin takin alle niin etti UO-kyylä olisi huomannut. Paljon on meillä muilla yhä opittavaa.

5) Keittiö on muuten ihan mielettömän snadi. Yksiössä on usein ihan samana kokoisia tiloja. Niitä kutsutaan keittokomeroksi.

6) Sinne ihan rehellisesti asunnonostotarkoutuksessa tulleet oli ihan lievästi järkyttyneitä eikä oikein meinannu uskoa näkemäänsä. Ne joiden ostotarjous ei ollut korkein varmaan hengähti helpotuksesta. Se jonka tarjous oli voimassa ehkä katteli legendaarista pesemätöntä ikkunaa vähän jalatulkonaikkunastatarkoituksessa.

7) Rapun taulussa luki Tuksun asunnon kohdalla Va kamo Kehä.

8) Kulmalla oleva Look oli taas aivan autio. Tässä taas näkee ettei siellä pärjätä ilman bisness- ja irtotukkanero Äksypiksua.

Comments

Popular posts from this blog

Näytön paikka

Rakkautta ja Hitleriä

#evolutionisalie