Farıseukset ja kansa olıvat kateellısıa hanelle

Turkin ihmisoikeustilanne on katastrofalisesti heikentynyt viimeisten viikkojen aikana. Toimituksemme käsiin päätynyt järkyttävä videomateriaali paljastaa sen julman ja epäinhimillisen kidutuksen johon Turkin viranomaiset päivittäin syyllistyvät. Tällä videolla kristitty omanmaannainen, uhkea aitoblondi barbimarttyyri huutaa tuskaansa ja hätäänsä epäinhmimillisellä äänellä kun ihmissilmälle näkymättömät demonit ja liskomaiset avaruusolennot kasarisarjasta V rääkkäävät häntä halleluujamoments!

Näitä videoita Erdogan ei halua Sinun näkevän!

Marttyrin valitus

Ja mikä onkaan ollut vainotun kristityn rikos? Sekö että hän levitteli paljon sormeiltua traktaattiaan pizzataxien mussulmaaneille ja muille taatelijassereille? Kyllähän sen tyhmempikin tietää mitä tapahtuu kun ottomaani kohtaa antomaanin tai no tuntivuokramaanin.

En ole mikään kansan sylkykuppi enkä sirkuspelle

Mikään rikos ei luitenkaan voi olla niin törkeä että ketään ihmistä pitäisi tuomita siitä vetämään yhdenhengenduo Seonpaksuna ysärikuraa kielilaulantana keskarikänniläisille kameliinsekaantujille. Ja se on jo ihan liikaa miten saatanallisten henkivoimien kidutuksen karut jäljet näkyvät sorjan ja solakan aitoblondin kauniilla kasvoilla, miten häneltä on kynitty kreitlenksit ja laitettu pellemeikit, miten hänet on kenkälusikalla ahdettu liian ahtaaseen mekkoon joka ei ehkä mene ihan kiinni selkäpuolelta niin että ihmiset voivat naureskella että sitä taas on laihduttu se normaalit -5kg ja ettei enää ihan olla miamisen mitoissa mutta nelisen vuotta sitten julkistettu raskaus etenee ihan kivasti kyllä. Ja se miten raitis lähetysaarnaajaasentonaisemme on janitsaarien toimesta pakoitettu juomaan alkotonta siideriä rikkoo kyllä kaikkia EU:n, YK:n, Amnestyn ja Reilukerhon säädöksiä vastaan. Onneksi Turkista saa mukavasti mömmöjä ilman turhaa byrokratiaa mutta onks kellään hei mitään ideoita miten niitä saisi salakuljetettua Suomeen? Pikkukoiran sisällä? Vellin anustapissa?

OLEN IHMINEN kuten isäni Markku sanoi

Kyseessä voi toki olla Erdoganin fascistisen hallinnon uusi salainen aseprojekti jossa testataan uutta joukkotuhoasetta joka saattaa tuhoon ja turmioon kaiken mihin koskettaa omalla ainutlaatuisella Queen Mädäs -touchillaan ja muuntaa sen glamouriksi ja swärzközkiski tuoksuisalla monialahyökkäyksellään joka lamaannuttaa samanaikaisesti uhrin näkö-, kuulo- ja hajuaistin jolloin lompakko jää täysin suoraan puolustuskyvyttömäksi.

Viisi tuntia tätä ja Taikamake on taas joukkopsykoosissa ja päätyy takaisin suljetulle. Vuorokausi tätä ja pikkukoirat on taas roskiksessa. Kaksi viikkoa tätä ja Hottiz Immonen ei pelkästään rupeaa homoksi vaan jopa muuttuu Tuksun näköiseksi naiseksi paitsi että tissit on isommat. Continuumillinen tätä ja Miamisen kukkakauppiaalta irtoaa puolet päästä ja lähtee siinä samassa vielä henkikin pois.

Punainen risti on jo järjestänyt kriisiapua kaikille jotka katsoivat edellä linkitetyt videot. Maailmanloppu - missä viivyt!

Comments

Popular posts from this blog

Näytön paikka

Rakkautta ja Hitleriä

#evolutionisalie