Me Tooksu

Radion meetookeskustelua kuunnellessani alkaa jo hieman kummastuttaa ettei Suomen johtava uhriutuja ja Miss Kriisitty Marttyyri-kisan ylivoimainen voittaja vuosilta 2008-2048 Johanna Tukiainen ole vielä Seiskalle tai edes Kupsulle paljastanut että tätä naista jos ketä on omassa maassa seksuaalihäiritty täysin suoraan. Ja myös kovin monia suomalaisia seksuaalihäiritsee ajatus messiaanisesti ruokakermavoidellusta Tuksusta koko xlihallisessa kukkeudessaan harjoittamassa suvunlisäykseen perinteisesti liitettyjä toimintoja epäonni ja epätoivo maata kohti villisti vilistäen, mukana myös tuoksu, mikä kyllä taas kerran kertoo ihan kaiken suomalaisista.

Mutta ei, todellinen kristitty ei tee numeroa itsestään eikä kovaan ääneen huutele itseensä kohdistuneista seksuaalisväritteisistä vääryyksistä ja ei-toivotuista sukupuolisvivahteisista lähentymisistä vaikka joku puutarhanhoidon pääministeri tsekstiviestein laukeaisikin sarjatulella satoja kertoja Tuksun barbipinkkiin inboxiin, ei - hän vain antaisi anteeksi ja kääntäisi sekstihäirikölle toisenkin poskensa koska inkkarimekossa on taaskin aertonmentävä ilmastointireikä.

En edes tohdi ajatella miten usein Tuksulle on huudeltu hyvinkin rivoja ehdotuksia hänen keskaripupissa evankelisoidessaan Lööppijulkkista ja jumppanauhapumpatessa asiantuntevasti kaikin asennoin ja äänin, mutta urheasti Tuksu ei vaan ole painunut hedvekkiin tai edes mennyt suihkuun, sillä nainen päättää itse omasta kehostaan. Ja jos Hymyn Tuksu-palstaa on uskominen niin myös Miss Johtaja Joni, tuo virtuaalisen käsityötaidon uupumaton nettikisälli, käy noin kerran vuodessa seksuaalihäiritsemässä Tuksua. Mikä selittääkin sen miksi hänen oli pakko kirurgisesti pienennyttää kasvojen sitä epäonnista uloketta joka säälittä tunnistaa ympäristön eri hajut. Maksuseksuaalihäirinnän lukuja minulla ei valitettavasti ole. Ja Velli löysä mato vain maksaa eikä seksihäiritse ollenkaan.

Eikä Tuksuun kohdistunut törkeä seksuaalihäirintä ole tullut pelkästään miesten (siamiat!) suunnalta. Jokainen valveutunut kansalainen ja kirkon uskollinen jäsen muistaa varmaankin elävästi sen kuinka rivosti ja saastaisesti tshekkiläinen pornolegenda Silvia Saint seksuaalihäiritsi Tuksua eräilläkin seksimessuilla kieltäytyessään sous vide-haudutetusta aromisimpukasta kun Tuksu tarjoutui esiintymään Silvian kanssa yhteislesbolavalivenäytöksessä doltsdanssershengessä kristittyjen ylipääjumalan Tukkajehovan suuremmaksi kunniaksi.

Pahin kaikista Tuksuun kohdistuneista seksirötöksistä on kuitenkin ja ehdottomasti se kun eräs puuseppä Nasuretista tuli suoraan Tuksun tukkaan jotka on maailman kalleimmat kreitlenksit ja lukeutuvat siksi ja siitä lähtien kristikunnan kallisarvoisimmaksi pyhäinjäännökseksi kunhan Jeesuksen jättämä siunattu jälki saadaan eristettyä maallisemmasta DNA:sta.

Tuksun seksuaalihäiritsemisen on vihdoin loputtava! Siksi kehoitankin teitä kaikkia aitoja Johanna Tukiainen pulustajia ja faneja osallistumaan maailmanlaajuiseen Me Tuoksu-protestikampanjaan. Lopetatte vaan suihkussa käymisen ja vaatteiden pesemisen kokonaan. Lisäksi voitte kernaasti kieriskellä pikkukoirienne jätöksissä ellei niitä jo ole opetettu tekemään tarpeensa suoraan vaatteisiinne ja kyynelehtivä isä Puutarhatonttu on kanssani samaa mieltä ja myös on samaa mieltä Puutarhatontun Pikku Tonttuapuri (jonka valokuvan hän jo ehtikin lähettää teistä onnekkaimmille FC.n käyttäjille).

Comments

Popular posts from this blog

Näytön paikka

Rakkautta ja Hitleriä

#evolutionisalie