Väärinkäsitetty leffaelämäNI

Johanna Tukiaisen elämä on varastettu. Lupia kysymättä. Johanna Tukiaisen Miamin konttiglamourelämästä on tehty leffa eli tuidemaisesti sanoen ns. "leffa". Elämä on varastettu ja kaiken lisäksi valheita pursuava yritysteos on tökerösti varastettu väärin (ja tällainen on Johanna Tukiaiselle erityisen ikävää, onhan Johanna Tukiainen kuitenkin Suomen rikkaiden herrasmiesvaras Arse Luputiini joka tietää miten pitää varastaa oikein). Rahaakaan ei ole livahtanut meikkipussiin pennin vertaa ja Johanna Tukiainen sentään jakaa ihmisille ilmaiseksi Daavidin tähtiä jos ihminen on ostanut hänelle kaksi karpalotuplavodkaa tai enemmän. Viimeistään tämä todistaa sen kuinka juntteja ja pathetic people in Finland on. Ihan turha yrittää Suomen ainakaan Johanna Tukiaisen ja Miss Suomi sisko Jullia Tukiaisen elämää mitenkään kopioida enää uudelleen leffassa! Onneksi sentään youtubessa on vielä videoita jäljellä joista näkee miten se homma oikeasti meni vaikka puolipää Udi on edesmennyt asshole ja bemariakin vielä odotellaan saapuvaksi ja the day of God's Glory judgementia also kanssa. Etenkin se Pasilassa kuvattu pätkä jossa Dullsit on Miamissa on ihan klassikko.

Tämä ei kuitenkaan jää tähän sillä kyllähän toi Jumala tietenkin kostaa näinkin mittavan, peräti kosmisia mittasuhteita hipovan vääryyden kun nää tekijät ja koko Suomi noin yleinsä tulevat joutumaan oikeuteen, Jumalan viimeiseen oikeuteen kuolemansa jälkeen. Johan siinä koko kristikansan uskoa alkaa horjuunkin ja maailmankaikkeuden rakenteet rapisemaan ellei kosta, tietäähän kaikki että Johanna Tukiainen on Jahven erityissuojeluksessa. Kyllä kaikki tietää senkin että aina kun on Johanna Tukiaiselle tullut ehdoton pyttytuomio vaikka jonkun perheenjäsenen taikka tuiki tuntemattomankin hakkaamisesta, jonkun törkeästä kunnianloukkauksesta tai ihan vaan jostain basic perusrattijuoppoudesta kun henkilökunta on kaunaisesti tarjoillut Johanna Tukiaiselle liikaa karpaloshottia baarissa vaikka ne hyvin tiesi että Johanna Tukiainen on autolla, niin eikös Jehova ole kirmannut voitelemaan oikeuslaitosta ja sujauttanut madame judgen hikiseen karvakouraan muutaman suuren setelin ja niin on kuritushuone muuttunut YKP:eeksi eiku vapaehtoistyöksi ja Johanna Tukiainen on päästetty rääkkäämään uskossaan lipsuvia vanhainkotimummeleita suussa sulavalla ja kaikilla mausteilla maustetulla Johanna Sebastian Clydermannin 3.3-pianotaituruudellaan joka uppoaa kuoleman portteja kolkutteleviin kuin koiranruoka aertoon.

Oikeutetun rangaistuksensa tulee saamaan niin "leffan" ohjaaja kuin käsikirjoittaja, yhtälailla kuin tuottaja ja kuvaaja ja näyttelijätkin. Kaikki he päätyvät Taivaan leivättömän pöydän ääreen (joka muistuttaa kovastikin niitä Salmisaaren saleja jotka Johanna Tukiaiselle ovat niin tuttuja ja rakkaita) jossa Ylituomarina toimii itseoikeutetusti itse Ukko Ylijahve, vierellään Tukkajeesus ja Miss Universum sisko Jullia Tukiainen. Juryyn on kyselty tunnetuimpia julkkisapostoleja ja rääkätyimpiä seiskapyhimyksiä (sillä vain erityisen julmasti kidutettu ja silvottu ja paloiteltu ja roviolla elävältä poltettu pyhimys voi ymmärtää sitä suurta tuskaa ja vääryyttä jonka kohteeksi Johanna Tukiainen on elämänsä aikana joutunut - ei tietenkään täysin ymmärtää mutta vähän kummiskin) ja muita kristikunnan merkkihenkilöitä kuten Kikkaa ja Marilyn Monroeta ja Angelicaa. Myös "leffan" lavasteita rakentanut kirvesmies, puvustaja, puvustajan alaikäinen tytär joka auttoi äitiään ompelemalla leffatuksun shöumekon saumoja, kuski joka roudasi kameroita ja muuta kamaa kuvauspaikalle, se kioskin tyyppi joka kuvaustauolla myi statisteille hodareita ja limua, kirjapainon työntekijä joka painoi "leffan" mainosjulisteen, kriitikko joka kirjoitti liian ylistävän elokuva-arvostelun Hesariin ja sanoi vielä kaljakaverilleenkin että on se "leffa" ihan ookoo ja ohan toi Krista Kosonen sentään aika sexy kissa eikä mikään Tuksu, siivooja joka siivosi sen elokuvateatterin sen salin jossa "leffa" sai ensi-iltansa, ja Tennispalatsin lipunmyyjät, etenkin se pitkä solakka prunette joka salaa mielessään kuvittelee olevansa paljon paremman näköinen kuin Johanna Tukiainen vaikka ei olekaan oikeasti aito blondi niinkuin Johanna Tukiainen on ja Jullia älykäs ja opinnoissaan menestynyt siskokin oli Playboyssa joten turha kuvitella että Johanna Tukiaisella ei rahkeet riittäisi, te tulette kaikki saamaan rangaistuksenne ja Viimeisen tuomionne ankarimman kautta.

Tein vain kuten esimieheni käskivät, sanoo sitten se prunette lipunmyyjä jolla ei ole aidot maailman kalleimmat greitlengshiustenpidennykset kuten Johanna Tukiasella on. Minua käskettiin ja minun oli pakko totella käskyjä, sanoo se prunette jolla ei ole varaa ostaa Hello Kittyä eikä rikkaiden Swarzowitzin hienoja kristallijuttuja eikä etenkään maailman parasta Äpplen tietokonetta, ja yrittää puolustaa johannatukiaisenvastaista toimintaansa. Mut hei, prunette lipunmyyjä ruma nainen joka oot kanssa läski eikä sulla ole miestä niinkuin Johanna Tukiaisella on, doksi: toi "tein vaan niinku käskettiin"-puolustus ei menny läpi natseilla Nürnbergin sotasyyllisyysoikeudenkäynnissä eikä se mene läpi nytkään kun pelissä on pikkasen tärkeemmät asiat ja Jollaksen Tetrarkki Markku Taikamake on samaa mieltä kanssani.

Ennen kaikkea rangaistuksensa tulee saamaan katsoja. Ilman katsojaa ei ole elokuvaa. Onko jokainen suomalainen juntti ja idiootti järkeänsä vailla, sekä kateuden tai muuten vain katkeruuden piinaama kun Johanna Tukiainen ei edes muistoja saisi pitää itsellään? Sun on turha, Katsoja, tulla väittämään että katselit vain toisella silmällä ja sormien läpi ja pistit heti sen illuminaattisilmänkin kiinni kun valkokankaalla Johanna Tukiainen herjattiin ja rienattiin Johanna Tukiaista erityisen törkeästi ja jumalanvastaisesti. Sä varastit Johanna Tukiaisen muistot! Tulet saamaan rangaistuksesi Sinäkin. Se tulee kestämään ikuisuuden.

Tukkajehova on ankara tuomari. Ankara mutta oikeudenmukainen.

Rangaistuksena kaikki tuomitut kahlitaan Hedvekin ikuiseen elokuvateatteriin jonka kaikilla seinillä ja katossakin ajetaan aitoja ja oikeita videoklippejä Johanna Tukiaisen aidosta ja oikeasta elämästä ikuisena loppumattomana lööppinä. Katsettasi et voi kääntää, oi kateellinen Tuomittu, et silmiäsi sulkea vaan koko ajan joka puolelta joudut täysin suoraan seuraamaan Johanna Tukiaista: Johanna Tukiainen dullsdanssaamassa ja priimaballeroimassa keskariräkälän likaisella lattialla IKUISESTI - Johanna Tukiainen iltapuvussa jumppanauhan kanssa kertomassa Aromageddonista ja käynnistään Hedvekissä (joka muistutti yllättävänkin paljon Pasila Vicen juoppoputkaa) IKUISESTI - Johanna Tukiainen kertomassa aertosta ja udista ja sikamikasta ja maisteri urbanista ja kenmanuelista ja hottiz immosesta (mahdollisesti homoseksuaali) ja veijo ällistä muttei tästä uudesta unelmien ei-mielikuvitussulhasesta joka ei muuten ole pelkkää mielikuvitusta vaan ihan oikea henkilö eikä mikään keksitty IKUISESTI - Johanna Tukiainen laulamassa Lööppijulkkista IKUISESTI - Johanna Tukiainen suorittamassa kylvöliikettä in slow motion IKUISESTI -  Johanna Tukiainen hieromassa Onnille ja Toivolle ruokaspermaa suoraan K-kaupan kermapurkista IKUISESTI.

Siinä vaiheessa voi ehkä käydä mielessä että olis ehkä vähän kannattanu miettiä toisenkin kerran että olenko Tuija Järvinen. Shalom ja halleluujamoments!

Comments

Popular posts from this blog

Näytön paikka

Rakkautta ja Hitleriä

#evolutionisalie